onsdag 2 februari 2011

Dag 150 - lite jäklar anamma tack..

It's amazing!! Jag lyckades pallra mig upp ur sängen... dock kom jag inte upp när klockan ringde utan dröjde liiite väl länge men tog mig till Itrim å hann köra 2 varv åtminstone innan jag va tvungen att duscha å snabba mig till jobbet.. Det känns helt omöjligt att resa sig upp när jag ligger i sängen men när jag väl rest mig upp så e det ingen fara... så det va riktigt skönt att morgonträna, kommer nog hända fler gånger :)

De två stora fördelarna är att man har hela kvällen ledig efter jobb och att det inte är så många där å tränar på morgonen... Jag va alldeles ensam på träningsgolvet imorse.. Det va några som hade tränat innan å kom några när jag gick, men det va rätt skönt att inte behöva trängas.. Nu i januari månad har det varit så extremt mkt folk å tränat på kvällarna å det e nästan alltid någon som irriterar mig genom att sno min station.. jag förstår de nya som är lite förvirrade å glatt flyttar sig till rätt station när de förstår att de gått fel, men de som tränat där länge å känner sig lite "för" hemma och hoppar runt mellan olika stationer huller om buller å inte bryr sig om att de tar någon annans station, det är dem jag stör mig på.. men sånt slapp jag imorse.. Fast jag föredrar att det är några fler å tränar med mig för det sporrar en lite å blir ju roligare..eller hur?

Ska fundera på om jag ska köra en morgonträning på fredag och vila på lördag istället.. för lördagar brukar det ju va mkt folk...

Dagens tråkiga är att när jag skulle stanna med cykeln utanför jobbet så låste sig bromsen så jag kan inte rubba hjulet, tramporna eller kedjan :( dumma dumma cykel! hoppas kunna få loss den efter jobb annars måste jag bära hem den å det tror jag inte att min rygg kommer palla... suck på det!

Ikväll ska det som sagt bli en riktig darling-kväll.. laga god mat å se på film å kanske ta en promenad... lugnt å skönt!

Jag är ganska ur fas vad gäller kosten… inte helt åt skogen för jag äter mina Itrimmåltider 2 gånger om dagen å äter mina handfast minus måltider 2 gånger om dagen… men sen på kvällarna har det där suget kommit tillbaka. Ätit mögelost på pepparkaka med marmelad, crostini med pesto, mörk choklad m.m. Så länge jag inte gått upp en massa utan istället hållit mig någorlunda still på vågen så har jag tillåtit mig ”njuta” av sådana saker nån gång ibland.. men det e ju det som är skrämmande.. det är precis sånt beteende som fått mig att hamna där jag var i augusti och det är ju det som måste arbetas bort. Sen säger min inre förhandlare emot mig och menar att så länge jag rör på mig å motionerar å därmed inte går upp så kan jag ju få njuta… Just nu ska jag ju inte hålla på så där eftersom jag inte vill stå still utan faktiskt vill gå ner några kilo till… men är det ok att småäta på kvällarna sen när jag nått min målvikt? känns som det är sååå tabu, men om så länge jag rör mig mkt å vågen står still så borde man väl få det då? Känns som detta är en diskussion att ta på nästa hälsoanalys,men kanske framförallt upp till mig själv att bestämma mig för hur jag vill leva.. för småätandet innebär ju en väldigt stor risk att all vikt kommer tillbaka… hmm.. dessa bitar e svåra.. MEN det är ju egentligen inget jag ska tänka på nu för nu SKA JAG JU GÅ NER I VIKT, inte bara hålla vikten…

Återigen måste jag få tillbaka jäklar anammat… köra stenhårt med nollgräns! Februari månad ut!! Det e nästan 4 veckor så det är ju faktiskt inte så mkt.. då borde jag nästan va i mål! Bättre att köra stenhårt med nollgräns nu så jag kan nå den där jäkla målvikten å sen kan få hitta en balans utan måltidsersättningar å hårda förbud..

Ja banne mig, jag tror jag känner det där jäklar anammat nu…

This is it!!!


KVÄLLSUPPDATERING

Jepp, nu e det jäklar anammat tillbaka, det håller fortf i sig några timmar senare ;) å jag har motstått massa gott redan å känner att detta kommer gå bra! Detta e ju egentligen ingenting jämfört med de tre VLCD-veckorna i höstas när jag va bara fick dricka pulversopporna m.m. nu får jag ju äta mat två gånger om dagen... så nu e det hårda bud i 26 dagar.. den 28 feb blir det vägning å då ska jag banne mig va nere på 72 kg!!! 4,5 kg på 26 dagar... hmm kommer bli svårt men det kan gå.. det SKA gå!! träna träna träna å nollgräns på det så ska jag fixa biffen ;D

på fredag kommer två vänner hem till oss på middag å filmkväll så det blir första prövningen.. tänkte att vi kan äta tacos så blir det nyttig tacosallad för mig plus att man blir så himla mätt av det så jag kommer inte orka va sugen på nåt sen när vi kollar filmen ;) På lördag ska vi på en 25årsfest men då får jag va "tråkig" å hålla mig nykter.. det positiva e att då kan jag köra så slipper vi åka taxi/buss å spara därmed tid/pengar ... det gillas!

Har för övrigt träningsvärk.. eller nä itne riktigt träningsvärk men kroppen e trött å lite skakig i musklerna.. känns att man har tränat å ridit (och mockat).. Gött!!

vi har precis ätit köttfärssås med riven morot/vitkålsallad.. sjukt gott!! Nu blir det filmmys :)

kram på er från en taggad Lina!!! <3

3 kommentarer:

  1. Men det var ju en evig tur att ditt "jäkla anamma" har kommit tillbaks, det syns på före och efter bilderna att du har det i dig.

    Jag är i början, börjar på fjärde veckan i morgon med 800 kalorier och 4 mat tilfällen och efter dom tolv veckorna ska jag också börja äta lite till, men vi ska väl hålla oss till 4 mat tillfällen även då ?? Då finns det inte en chans till småätning, är inte ideén med hela resan att vi ska lära oss att äta 4 gånger per dag :)

    Jag vet att du vet, ville bara påminna dig lite :)

    SvaraRadera
  2. Skönt att du är taggad! :) Jag skulle behöva lite sånt nu! Du kan väl dela med dig lite kan man tycka :)

    Du är så duktig! :) Känns så himla kul att hänga med i din blogg!

    Kram Lisa-Marie

    SvaraRadera