lördag 13 november 2010

Dag 69

Då va det lördag och yrseln har fortsatt å därmed pågått i över en vecka... Promenerade till Itrim för å handla lite mer mat och fick då pratat med Pia som också är coach där. Jag berättade om hur jag har mått och då sa hon direkt att jag bör skippa de sista två veckorna på "snabbt" å gå över till varierat, dvs två ersättningar å två mål vanlig mat varje dag .. precis som oroliga sambon sagt å som jag själv funderat på.. alla kroppar e olika å min orkar helt enkelt inte mer..

Det som känns lite jobbigt inom mig är att jag inte gillar att jag inte får fullfölja det jag startat... I'm not a quiter.. Men samtidigt förstår jag själv att jag måste lyssna på min kropp.. och jag är ju egentligen grymt nöjd med det jag lyckats med hittills!! Helt fantastiskt när man tänker efter..

Så då efter 69 dagar å därmed nästan 10 v så väger jag 78,5 kg vilket innebär en viktminskning på 18 kg.. räknar med att stå still eller ev gå upp något närmsta två veckorna, dels eftersom jag kommer börja äta mat å dels eftersom jag förhoppningsvis kommer bygga upp de muskler jag förlorat sista veckan.. men kampen mot kilona fortsätter och med den nya metoden varierat så räknar jag med att gå ner 0,5 kg / v .

Lite besviken e jag men när mitt stora beslut har lagt sig så kommer det kännas bra. Och lite spännande e det allt ;)

5 kommentarer:

  1. Hej!

    Har kollat in din blogg sedan jag själv började hos Itrim (för 4,5 vecka sen) och blivit inspirerad. Ville iaf bara säga att jag förstår att du kan känna dig som en quiter - det skulle jag verkligen göra. MEN om kroppen säger emot på riktigt så måste hälsan gå först. Jag hoppas verkligen att du ändå kan fortsätta att gå ner och att du snart mår bättre!=) YOU GO GIRL!

    SvaraRadera
  2. Hej Nathali! Va kul att du följer bloggen och tack för dina ord. Nu nar jag har sovit på saken känns det bättre så nu är jag taggad att påbörja upptrappningen till Varierat så viktminskningen ska fortsätta, även om dey kommer gå langsammare än hittills.
    Hur känns det för dig? Går du på snabbt nu?
    Kram Lina

    SvaraRadera
  3. Hej Lina

    Du är verkligen jätteduktig.
    Ha en bra helg
    Kram Louise

    SvaraRadera
  4. Nej visst kommer det inte att gå lika snabbt nu, men det är ju ändå en, livslång förändring som sker...=) I onsdags hade det gått 4 veckor för mig med måltidsersättningar, de första 3 var ju med endast 600 kcal. Vad underbart det var att få börja tugga igen!=) Tycker om det mesta jag "äter" nu. Jag går däremot inte i en grupp på Itrim, kände att jag kunde ta dessa 10 veckor på egen hand och sen ta hjälp (coachning) + att jag tränar och leder själv pass på frisis & svettis. Men det känns som om detta sätt också går bra, och då är det så roligt att få ta del av andras resor via bloggar! Vad kommer du ihåg som jobbigast under dina veckor hittils? Går du in och börjar äta 1 vanlig måltid nu om dagen eller? Håller tummarna för dig att det går bra,
    kram

    SvaraRadera
  5. Tack Louise!! :)

    Nathalie:
    Precis, det kommer nog gå så bra så ändå :) Jepp nu börjar jag att i 3 dagar byta ut ett mål om dagen mot typ fisk å grönsaker (handfast minus) och dag 4-8 byter jag ut ännu ett mål och sen äter jag två vanliga mål enligt handfast minus och två itrimmål tills jag når min målvikt.. känns bra hittills!
    Va duktig du e som kör själv, låter som du har en bra plan!
    Jobbigast tyckte jag va Rivstarten när det bara va sopporna för det va så äckligt... sen har jag inte tyckt det varit så farligt, det har rullat på lixom..
    Tack för peppen, och lycka till själv!! :)
    kram

    SvaraRadera