söndag 12 september 2010

Dag 7 - klarade frestelserna

Igårkväll körde vi till Trelleborg för att fira min bästa väns Josefins inflyttning/fölsefest.. Jag mådde mkt bättre men va rätt trött så hade bara tänkt stanna en timme eller så men det va så himla kul så vi stannade flera timmar. Och här snackar vi frestelser. Josefin hade dukat upp bordet med en buffé som såg så otroligt smaskig ut - pajer, tomat/mozarellasallad, ostar, bröd å inte minst all dryck från vin till mojito samt chips, dip å alla mina favoritgodisar.. Oh My God tänkte jag när vi kom å förstod inte hur jag skulle palla.. men det gick faktiskt sjukt bra.. det va bara i början som jag tänkte på det sen gick det över.. jag drack mitt vatten å min shake när de andra smaskade i sig allt gott.. och jag e sååå stolt över att jag va så duktig!!

Min lösning på dessa frestelserna är att jag skriver ner i en bok vad jag blir sugen på och så tänker jag "då e det nerskrivet, det kan jag äta när jag e klar med dieten och får äta mat" (självklart med måtta) och sen skriver jag även några ord om varför jag gör detta... och detta får man göra om och om igen varje gång det kommer frestelser.. och jag tycker det funkar jättebra :)

En stoor nackdel med dieten e att jag blir kass i magen... eftersom man bara äter flytande så blir man väldigt "rinnig" i magen.. ingen höjdare :/ men men, vad är några veckor av ens liv...

Nu har jag iaf överlevt första veckan på Rivstarten VLCD och e säker på att nästkommande två veckor kommer flyta på de med.. Så första målet är att klara dessa tre veckorna sen e det dags att blicka vidare på nästa delmål.

Hade gått upp nästan två kilo under min sista "svulle"vecka innan dieten men kan glatt meddela att efter första veckan har jag gått ner ca 4 kg, kan meddela exakt när jag vägt mig imornbitti. Självklart e det massa vatten nu i början men det är ändå väldigt motiverande å jag ser fram emot att se kilona fortsätta försvinna :D

3 kommentarer:

  1. Hej hej!
    Tack för din kommentar i bloggen :) Visst är det viktigt med bra vänner! Det är så mycket svårare med negativa vänner.. :)

    Ser ut som att det går bra för dig! Det blir fantastiskt skönt sen när du får äta LCD istället, mycket mer att välja mellan.

    Tycker din idé med boken är suverän, härligt att du skriver ner allt! Alla sätt är bra!

    Lycka till nu!
    Kramar Lisa-Marie

    SvaraRadera
  2. Tack! :) Ser verkligen fram emot LCD-maten!
    Kram Lina

    SvaraRadera
  3. Kul att du hittade mig! Jag tycker att veckorna går rätt fort ändå jag börjar på min tredje vecka imorgon! Jag har tröttnat nå enormt på sopporna men de är bara o pina i sig dem1 Det ger ju trots allt resultat!

    Lycka till å kämpa på! Alla kan bara de vill! :)

    SvaraRadera