fredag 17 september 2010

Dag 12

Vägde mig nu på morgonen på hemmavågen å vägde då 91,5 igen å då blir det 91 kg enligt Itrims våg å då har jag gått ner 5,5 kilo totalt :) heja heja på mig själv!

Ska försöka sticka ut å powerwalka så mkt som möjligt nu i helgen så det händer lite mer! nästa vecka börjar jag med pulspassen igen... sista veckan med VLCD...

fortsättning kommer ikväll.....

4 kommentarer:

  1. Åh vad härligt! Duktig du är! :)
    Powerwalk är verkligen härligt och hjälper verkligen vågen att ticka har jag märkt :)

    Skönt att gå över till LCD snart, blir mycket mer variation och tuggande då!

    Heja heja!
    Kram Lisa-Marie

    SvaraRadera
  2. Hej,

    Vilka fantastiska resultat du har fått. Jag inne på min elfte dag men jag har bara gått ner 3kg :(, men förhoppningsvis kommer det bli bättre senare :). Måste fråga, har du fått äta gurka under denna tid?

    /Lena

    SvaraRadera
  3. Tack för allt peppande! Ser verkligen fram emot att få tugga något och jag e jättetrött på sopporna så det ska bli så skönt med nya alternativ!
    Lena: tror det kan vara valdigt olika hur mkt man går ner, beror säkert på vad man hade för matvanor, hur mkt övervikt man har m.m. kämpa på så ska du se att kilona fortsätter rinna av :) tänk, 3 kilo är ju jättebra på 11 dagar!! Jag har inte tuggat på gurka å vet inte om man får enligt itrim, men har hört att man
    Får det på andra dieter. Har dock för mig att om man äter ngt man inte bör så e risken att kroppen lämnar ketos å då får man börja om igen... Men hör med dem på itrim så får du ett sakert svar :)
    Kram Lina

    SvaraRadera
  4. Det kan förklara varför jag är ständigt hungrig. Det här är otroligt tufft, tänker på mat väldigt ofta. Jag hoppas min motivation ökar när jag börjar min första gruppträff. Det som motiverar mest är att läsa andras bloggar så som din. Speciellt kul är det att vi började nästan samtidigt :). Ett stort lycka till dig. Ska prata med de på Itrim imorrn..

    /Lena

    SvaraRadera