tisdag 21 september 2010

Dag 16

Inga stora nyheter denna dag, känner mig mest trött å hungrig.. hamnat i en svacka.. e så trött på de äckliga sopporna å bara längtar längtar LÄNGTAR tills på måndag när man får börja äta annat spännande!!

Insåg igår att jag inte klarar av att träna hårt en hel timme när jag bara går på 600 kalorier om dagen. Itrims pulspass på 30 minuter är nog lagom och så PW (powerwalk) men jag får nog vänta lite med ridningen... va ju sjukt hungrig efter ridningen igår, och har sovit jättedåligt inatt för att jag varit så hungrig... funderade på om man inte borde få äta ngt extra, en bar eller nåt ifall man utfört ett extremt hårt träningspass... verkar ju dumt att inte äta något efter... Ja det får jag fråga om på Itrim imorgon.

På torsdag så e det dags för vårt första gruppmöte. Ska bli kul att se vad det är för människor som vi ska dela denna resan med! :)

3 kommentarer:

  1. Jag fick typ hjärnsläpp innan och trodde att jag var inne på den andra veckan. Shit sicken glädje när jag insåg att det är 5 dagar kvar på VLCD sen kan jag kyssa kycklingsoppan goodbye. :) Så ibland hjälper det att vara lite glömsk :)

    Nä jag orkar inte heller träna mer än 30 minuter, men jag upplever det som att 30 minuter pulspass känns lika jobbigt som en timme kändes innan. Det blir liksom så intensivt och effektiv. :)

    Förresten så är vi bäst! =) Grattis på 16 dagarsdagen =)

    SvaraRadera
  2. Kämpa på linafina! de stämmer....inte vettigt att träna för mkt när du bara får i dig 600kca.
    Hjärnan o kroppen behöver energi för att man ska kunna orka o förbruka energi. Tur att du får lite mer mat på månda! bamsekramar j

    SvaraRadera
  3. Tack Amelie, visst e vi bäst!! ;D Grattis på 18 dagarsdagen ;) nu e det bara 3,5 kvar!! tjohoo

    Jepp Josie, du har helt rätt så jag ska ta det lite lugnare nu ;) puuuuusss

    SvaraRadera