tisdag 5 april 2011

Dag 212

Det blev inga jordgubbar igårkväll för jag lyckades somna innan.. å när jag vaknade va det bara att borsta tänderna å lägga sig på riktigt.. så jag har dem i väskan redo att ätas nu på tåget.. är nämligen på väg hem från Götet igen.. tiden går fort när man har roligt ;)

Det blev förresten yoghurt å jordgubbar till frukost på hotellet imorse.. mumsigt! Jag har försökt lite men inte gjort perfekta val angående maten de senaste dagarna... får se vad vågen säger imorn (va för trött för att väga mig igårmorse innan tåget)!

Skulle egentligen ätit middag med bästa vännen ikväll men hon mådde inte bra så det blir raka vägen hem istället.. vet (samma som igår, alla som ska träffa mig blir sjuklingar)

längtar hem till min blivande ;)

Uppdatering:
Åååhhh min granne på tåget åt nyss en sån där Delicato dammsugare.. det e typ min favorit.. å den va så färsk så doften verkligen exploderade när hon öppnade den lille förpackningen.. :( fokusera fokusera!

Om 4 veckor är det dags för vårruset!! och jag har inte sprungit på 3 v.. inte bra upplägg.. så jag ska försöka ut å springa ikväll, torsdag å lördag... inte ta ut mig helt men köra ca 3 km.. så får jag öka nästa vecka till 4 km å sen 5 km.. ska försöka jogga 3ggr/v fram till loppet så ska jag nog klara det :)

Uppdatering 2:

äntligen hemma i min sköna soffa :) Jag va hemma halv åtta från tåget å stack direkt ut på en joggingrunda.. blev en kortis för jag hade bestämt med sambon att åka å handla sen på Ica Maxi.. mätte ut den på www.jogg.se nyss å det blev 2,6 km så det va ju en ganska lagom start efter 3 veckors paus.. och jag kände mig inte särskilt trött efter så det känns lovande.. på torsdag ska jag se till å springa 3,5 km!! ska mäta ut rundan i förväg så jag vet... :)

Kändes väldigt skönt också att känna att min onda blåa tå (efter skidresan) som ju smärtar när jag går med vanliga skor, faktiskt inte gjorde ont alls när jag joggade.. va jätteorolig för det när jag satt på tåget å kände hur den värkte... Men jag tog skidstrumporna på mig när jag skulle jogga, de e ju lite tjockare å det kanske hjälpte..

Sen blev det storshopping på Ica Maxi med sambon.. vi har inte handlat typ på 3 veckor så det va ganska tomt här hemma.. inte hunnit helt enkelt (å inte varit hemma så mkt heller).. men nu shoppade vi 5 stora icakassar fulla så nu e här nyttiga godsaker :)

Nu blir det hopp i säng för mina trötta ögon orkar inte längre.. Ska försöka ladda upp Köpenhamnsfotona imorn!!

kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar