måndag 25 april 2011

Då och Nu

Jag blir fortfarande chockad när jag ser foto från förra året på mig.. kan inte fatta att jag va sååå stor... nyligen så taggade någon mig på facebook på ett foto som togs på malmöfestivalen i somras... Se nedan...



Jag har aldrig sett mig själv i spegeln och sett att jag såg ut så... hjärnan är verkligen mystisk som den kan lura en....

Och här e ett foto från igårkväll för att jämföra med ;)

4 kommentarer:

  1. Å ena sidan är det väl bra att hjärnan säger åt en att man duger precis som man är - det tyder ju på att man har en god självkänsla. Man tycker inte om sig själv för att man ser ut på ett visst sätt, utan för att man är den man är.
    Å andra sidan kanske hjärnan borde göra det även till oss som har en god självkänsla så att vi skulle ta tag i våra viktproblem tidigare och därmed få en bättre hälsa.
    Jag har två tonårstjejer hemma. Hela deras uppväxt har jag trummat i dem att utseendet är oviktigt- det är vad man säger och vad man gör som räknas. Man ska aldrig döma nåon efter utseendet. Så det kändes svårt att veta vad jag skulle säga till dem när jag började på Itrim. Men jag tog faktiskt till en vit lögn och sa att jag hade fått ont i knäna och läkaren hade rekommenderat mig att gå ner i vikt. Den förklaringen köpte de.
    Rätt eller fel att ljuga? Bestäm själv.
    Från det ena till det andra: nu har glassäsongen dragit igång och jag var såå sugen på att prova den nya Magnum-en. Men efter att ha läst pyttetexten på baksidan och insett att den innehöll mer än 350 kalorier så hoppade jag faktiskt över den. Lite stolt över mig själv var jag när jag gnagde på ett äpple utanför affären.
    Lycka till på Vårruset. Vilken fantastisk bedrift av dig att delta i en löpartävling. Det trodde du väl inte för ett år sen? ;)
    Var rädd om dig

    Kram Katarina

    SvaraRadera
  2. Katarina:
    Jag tycker du gjorde helt rätt med dina tjejer.. måste vara jättesvårt med såna känsliga ämnen!! Bra tänkt :) Va duktig du va som motstod din magnum... jag lyckades faktiskt inte med den bedriften utan klämde faktiskt i mig en magnum i solen... den va dock inte lika god som jag föreställt mig så jag känner inte så mkt sug nu... men nån gång ibland får man ju unna sig, eller hur? Eller hur hårt kör du nu? Du e väl i mål för länge sen å äter handfast nu eller? Jag tycker både det e skönt å jobbigt att va på handfast.. jobbigt att hinna med å förbereda/planera alla mål så de blir ordentliga.. men man får vänja sig.. Ska iaf inte back to my old bad habbits ;) Ha det jättebra å håll kontakten! :) Kram

    SvaraRadera
  3. Idag är jag deppig :(
    Min favorithäst på ridskolan har fått flytta till hästhimlen idag... Visst har han varit halt över ett år och de har verkligen gjort ALLT för att få honom frisk, så det var inte oväntat. Men ändå känns det tungt... Men så är det med djur, de blir inte lika gamla som vi.
    Så idag har jag tröstätit både Magnum och godis. Imorgon ska jag tillbaka på banan igen. Det är väl det som är skillnaden på nu och då- visst trillar man dit ibland, men inte så länge och allvarligt som förut utan nu tar man nya tag väldigt snabbt igen.
    Jodå, jag är imål och äter handfast.
    När jag inventerade min sommargarderob konstaterade jag, precis som du, att jag behöver köpa nya shorts och sånt. Men visst var det en häftig upplevelse att kunna köpa ett par nya ridbyxor i storlek 40 :)
    Var rädd om dig
    Kram Katarina

    SvaraRadera
  4. Katarina: Usch va tråkigt med hästen :( Som du säger så e det inte hela världen att man faller dit, bara man tar nya tag igen nästa dag!! Hoppas du e på banan igen :)
    Jaa det e fantastiskt att köpa nya kläder.. så kul att kunna köpa vad som helst!! hi hi.. ska faktiskt köpa nya ridbyxor å det ser jag fram emot!
    Kram på dig!!

    SvaraRadera