måndag 20 juni 2011

Dag 290-292

Måndagkväll å en ny vecka är i gång. Har haft en superhelg som började med Tapaskväll å utgång med stalltjejerna i fredags.. var riktigt seg i lördags å tog det lugnt å på kvällen så åkte vi hem till Sara å Jonas (som vi va på bröllop hos för en månad sen) å käkade middag å spelade spel.. supermysigt!!
Gårdagen blev brunch, shopping å sist men inte minst så kollade vi upp en massa inför vår resa i höst. Vi ska boka biljetterna nu ikväll!! wiiiiiii :D

Tanken är att vi ska resa runt på Nya Zeeland i 3,5 v å sen njuta i 10 dagar på Fiji.. och på Fiji ska vi gifta oss!! så vi håller på å mailar fram å tillbaka med några olika hotell om vad de har för bröllopspaket... Det kommer kosta en hel del men det kommer bli vår livs resa!!! Ett minne för livet <3

I övrigt så e det fullt upp med hästen, jobb å vänner... Har fått ett erbjudande som jag funderar på... blir inte nån enorm skillnad i livet men kommer påverka tid å ekonomi litegrann... jag vill.. men måste tänka igenom det.. ett stort beslut!! Så det snurrar i mitt huvud dag å natt!!

Nu blir det tidigt i säng för jag tänkte gå upp TIDIGT imorn å ta en powerwalk innan jobb.. MÅSTE komma igång med motionen (förutom ridningen)!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar